facebook

 

 

CALITATEA PRIN GENERAȚII

DESPRE SEED-TRADE SRL

DESPRE SEED-TRADE SRL

SEED-TRADE SRL este o companie familială privată, înființată în anul 2013 ca reprezentant și distribuitor autorizat a semințelor de porumb produse de firma WOODSTOCK KFT, Ungaria, producător și exportator cu reputație a semințelor de porumb pe plan european și a țărilor CSI. Suntem siguri că acest tip de afacere este cea mai bună soluție pentru a obține succes pe termen mediu și lung.
Suntem determinați să devenim compania leader în segmentul serviciilor în domeniu agricol și să ne păstrăm statutul de companie privată oferind calitatea și o prestație înaltă în întreagă cultura noastră de afacere.  

VIZIUNE
Scopul nostru este de a oferi semințe și servicii în constantă evoluție, continuînd în același timp tradițiile moștenite prin generații. Depunem eforturi maxime astfel încât toată gama de semințe pe care le propunem partenerilor noștri să fie de cea mai înaltă calitate, sănătoase, curate și cu cel mai înalt indice de germinație.
Ne propunem să dezvoltăm o relație strînsă, viabilă și individuală cu furnizorii, clienții și alți parteneri din lanțul de aprovizionare a companiei noastre.

VALORI
Specificul familial al companiei se remarcă și în relațiile noastre cu partenerii care se bucură de sinceritate, punctualitate, constanță și disponibilitatea de a interveni în orice moment cu o consultanță profesională, un parteneriat mutual benefic și de lungă durată.
Onestitatea, devotarea și integritatea echipei sunt factorii cheie în afacerea noastră.

VIITOR
Noi lucrăm în strînsă cooperare cu parteneri internaționali și autohtoni pentru a cunoaște solicitările actuale și tendințele noi într-o piață în continuă schimbare. O atenție deosebită se acordă hibrizilor și produselor noi și inovative care vor ajuta producătorii să obțină cele mai înalte și calitative recolte.