facebook

 

 

CALITATEA PRIN GENERAȚII

DE CE NOI ?

La baza fondării SEED-TRADE a stat conceptul creării unei companii familiale private avantajele căreia sunt incontestabile comparativ cu alte forme de societăți comerciale.

PERCEPEREA ȘTIINȚIFICĂ MODERNĂ.   
Pentru noi, livrarea către fermieri a materialului semincer a noilor hibrizi și soiuri din culturile agricole (culturi de cîmp și legumicole) de cea mai înaltă calitate este o provocare pe care ne-o asumăm cu toată responsabilitatea. Din aceste considerente, noi suntem într-o relație puternică cu originatorii și menținătorii hibrizilor/soiurilor, avînd acces la loturile autorilor unde sunt efectuate testele DUS și VCU, anticipând hibrizii și soiurile care vor fi actuali în 3-5 ani. În rezultatul acestor teste, hibrizii și soiurile care demonstrează calități interesante pentru fermierii noștri sunt testate inițial în condiții de producere, iar ulterior, în cazul în care valorile agronomice sunt confirmate, sunt propuse autorităților desemnate  pentru testare și omologare cu scopul includerii în Catalogul soiurilor de plante al Republicii Moldova.
SEED-TRADE a ales vectorul ecologic, între știință și natură și tinde să extindă sortimentul de hibrizi/soiuri și de alte produse organice prin combinarea aplicării rezultatelor tehnologiilor moderne și menținerea unui echilibru cu natura.

SORTIMENT LARG DE PRODUSE.
Evaluăm în mod real situația actuală în agricultura țării și suntem conștienți că la acest moment există puține gospodării care se specializează pe creșterea unui singur produs, ne propunem astfel ca în cel mai scurt timp să completăm sortimentul cu noi hibrizi și soiuri performante din cele mai solicitate și rentabile culturi de câmp (porumb, soia, floarea-soarelui, sorg, grîu de toamnă, orz de primăvară, etc.) și legumicole (tomate, ardei, porumb zaharat, varză albă, castraveți, etc.).
Pe lîngă material semincer propus, printre alte produse pe care SEED-TRADE în exclusivitate le propune producătorilor agricoli se numără: inoculant natural pentru soia, fertilizanți organici, plante horticole (în special aronia), dar și utilaje agricole pentru lucrarea solului.
Ne angajăm să îmbunătățim continuu toate aspectele companiei noastre și sperăm să satisfacem cerințele clienților noștri prin intermediul produselor livrate în comun cu partenerii noștri și prin serviciul de consultanță pentru clienți.
În cazul în care doriți să primiți de la noi un produs sau aveți nevoie de o consultanță, sau credeți că noi putem să ne perfecționăm într-un fel sau altul, nu ezitați să ne informați despre aceasta. Suntem receptivi la orice sugestie din partea partenerilor noștri care ar ameliora calitatea serviciului nostru.

ABORDARE INDIVIDUALĂ PENTRU FIECARE CLIENT.
Fiecare regiune are condiții agro-climatice specifice, iar datorită experienței vaste acumulate, SEED-TRADE testează mulți hibrizi și soiuri a culturilor agricole în diverse zone ecologice și diverse locații, astfel încît fiecare client să se bucure de atenție individuală în implementarea cu succes a proiectelor lor agricole.
Oricare sunt solicitările clienților, cu privire la furnizarea materialului semincer, oferirea sfaturilor agronomice sau consultarea pentru tehnologie de producție specifică pentru culturi pe care SEED-TRADE le propune pentru cultivare, noi avem răspunsul, garantând producătorilor succesul unei recolte mari.


RESPONSABILITATEA SOCIALĂ.
SEED-TRADE nu susține promovarea organismelor genetic modificate.
Ne obligăm să atingem scopurile comerciale propuse printr-o manieră socială responsabilă, utilizînd practicile etice de parteneriat și concurență, acordînd o atenție sporită protecției mediului înconjurător.
Suntem predispuși pentru parteneriat cu instituțiile de învățămînt pentru promovarea cultivării și consumului a produselor organice.