facebook

 

 

CALITATEA PRIN GENERAȚII

SUSȚINERE A TALENTELOR

Susținerea și promovarea tinerelor talente în domeniul agricol nu sunt doar cuvinte goale pentru noi. Ne mîndrim că am contribuit la angajarea mai multor tineri în cîmpul muncii în Republica Moldova, tineri cu care pînă în prezent avem un parteneriat reciproc benefic.
Cunoaștem cît de dificil este în prezent să fii angajat la un loc de muncă bine remunerat în sfera agricolă în Republica Moldova. În majoritatea cazurilor, absolvenții colegiilor și universităților agrare își schimbă vectorul profesional imediat după absolvire, doar din considerentul că angajatorii au criterii subiective de selectare a candidaților, iar una din acestea ar fi lipsa experienței profesionale.
Din aceste motive, compania SEED-TRADE în cadrul proiectului AGROW oferă studenților o posibilitate unică de a fi implicat în stagiu profesional în parteneriat cu instituția de învățămînt la care candidatul își face studiile, pe parcursul căreia va acumula experiența profesională, va efectua studii și cercetări științifice necesare pentru obținerea datelor experimentale pe care le va utiliza în lucrarea sa științifică (ordinară, master sau doctorat).

Cerințele față de candidat:

  • Să manifeste interes față de specialitatea de studiu;
  • Să manifeste interes față de următoarele obiecte: producerea semințelor, fitotehnie, protecția plantelor, legumicultură, mecanizarea agricolă;
  • Să dețină spirit de inițiativă, creativitate, flexibilitate, autonomie în decizii, capacitate de sinteză și de a face o evaluare reală a situației;
  • Sociabil, punctual, responsabil, atent la detalii, apt de a lucra atât în echipă cât și individual, disponibil de a lucra peste program.
  • Să vorbească fluent una din următoarele limbi străine: engleza, franceza, germana.

Suntem siguri că persoana potrivită la locul potrivit poate atinge rezultate exemplare și că oamenii educați, profesioniști sunt baza succesului oricărei afaceri.

SEED-TRADE e compania care privește în viitor și îndemnăm studenții interesați în proiectul AGROW să expedieze o scrisoare de intenție în care să descrie ideile și posibilitățile lor la adresa de email: cariera@seedtrade.md.