facebook

 

 

CALITATEA PRIN GENERAȚII

TК 195

TК 195

Hibrid cu rezultate excepționale conform indicelui de productivitate pentru grupa hibrizilor cu precocitatea extra timpurie și timpurie. Se evidențiază atît prin rezistență la temperaturile scăzute, ceea ce permite semănatul timpuriu la 6-7 0C, cît și prin toleranța sporită la temperaturile înalte şi secetă. Coeficientul de formare a celui de-al doilea știulete complet este de 1,6-1,7 în dependență de tehnologia aplicată și condițiile mediului înconjurător. Este pretabil pentru diverse tipuri de sol.

GS 210

GS 210

Hibrid timpuriu cu o productivitate excelentă și care se evidențiază prin efectul Stay Green, foarte rapid cedînd umiditatea din boabe la momentul coacerii. Acest hibrid se caracterizează prin rezistența la temperaturi joase, ceea ce permite semănatul timpuriu la 6-7 0C

GS 240

GS 240

Hibrid intensiv cu o productivitate înaltă și care poate fi utilizat atît pentru producerea de semințe, cît și pentru siloz. Se evidențiază prin adaptabilitate înaltă la factorii de stres a mediului înconjurător. La plante se remarcă efectul Stay Green, în consecință cedează rapid umiditatea din semințe la coacere. Rezistent la temperaturi înalte și secetă.

TK 260

TK 260

Hibrid stabil cu productivitate înaltă, cu destinație pentru semințe și siloz. Cu adaptabilitate excelentă la condițiile climaterice a zonei de cultivare (pretabil pentru diverse tipuri de sol, rezistent la temperaturile joase și la secetă), rezistență sporită la polignire.

UNION F1

UNION F1

UNION F1 este un hibrid de porumb zaharat de calitate standard. Conține 4.5-5.0 % zahăr la 25-27 de zile de la semănat. Lungimea știuletelui este de 20-25 cm, diametrul este de 4-5 cm și are de la 14 până la 16 rânduri de boabe. Bobul este de culoare galbenă, mare, adânc, moale și foarte dulce.

SAROLTA

SAROLTA

Hibrid cu productivitate stabilă înaltă, cu destinaţie de cultivare pentru seminţe şi siloz. Rezistenţă sporită la polignire. Cedează rapid umiditatea din seminţe. Este pretabil pentru cultivare în regiuni cu fluctuaţii termice semnificative şi diverse tipuri de sol. Rezistă la temperaturi scăzute şi secetă.