facebook

 

 

CALITATEA PRIN GENERAȚII

OSIRYL

Stimulator de dezvoltare al sistemului radicular certificat pentru agricultura biologică.

Compoziție: Preparat nu face parte din preparatele cu efect toxicologic, conține 40% materie activă OSYR. OSIRYL are stare fizică lichidă cu vîscozitate ridicată.

Rezultatele acțiunii OSIRYL:
Contribuie la dezvoltarea și creșterea rezistenței sistemului radicular,  sporește calitatea culturii. Stimulatorul de dezvoltare al sistemului radicular OSIRYL reprezintă o parte din abordarea companiei FRAYSSINET cu privire la sporirea productivități și în același timp cu respectarea calității culturii și cerințelor față de îngrijirea mediului înconjurător. Un sistem radicular bine dezvoltat, rezistent la stres este un factor esențial pentru plantă. El asigură colonizarea substratului (susține planta și solul) și permite de optimizarea absorbției umidității și substanțelor minerale în plantă, protejând în același timp solurile și straturile acvifere.
Creșterea și rezistența sistemului radicular. OSIRYL activează protecția auxinelor (fitohormoni naturali, responsabili de multiplicare și dezvoltarea celulelor radiculare) ceea ce permite în mod esențial sporirea dezvoltării sistemului radicular (de la + 25 pînă la + 75%). În consecință fenomenul e benefic pentru restartarea culturii după acțiunea factorilor de stres, dar și pentru capacitatea de perenare a plantelor.

Modul de utilizare:

  • 5–10 l/ha preparat în 200–500 litri apa, după plantare, 1–2 aplicații la interval de 8-10 zile;
  • 10–20 l/ha preparat, pulverizare pe sol, 1–2 aplicații la interval de 8-10 zile;
  • 0,2–0,5 % concentrație – pentru udare directă (aspersiune, picurare), din faza de răsad, apoi la plantare, ulterior 1–2 aplicații la interval de 8-10 zile.